fbpx

Stævne i Ringe og Svendborg

Publiceret den 3. oktober 2020
Nyhedskategori: Konkurrenceafdelingen

I dag var både A og B- holdet i aktion til en ny stævneserie, som Dansk Svømmeunion har lanceret, så stævner kan afvikles og samtidig overholde Covid-19 restriktionerne.

DeltaSwim havde to hold med, og de skulle svømme i henholdsvis Svendborg og Ringe. Det var som at se køer blive sluppet på græs en forårsdag – svømmerne var slet ikke til stoppe.

Hold 2 lagde ud i Svendborg og selvom rammerne måske ikke var helt som de var vant til, i en lille svømmehal med kun fire baner, og nogle løb hvor de kun skulle svømme mod sig selv, viste de fantastisk kampgejst og stor vilje, alle svømmerne leverede kæmper PR (personlig rekord) i mange af deres løb. Blandt andre var Jonatan Falk flyvende på 50 fri i tiden 25,23 sek. og 100 fri i tiden 56,57.

Hold 1 var lidt senere klar til at give den gas i Ringe. Pigerne var max presset, da Anna Poo havde meldt fra med skade i ryggen og Anna Dora havde ligget syg op til, og i 11. time måtte Karoline også melde fra. Vi havde desværre ikke nogen til at tage hendes løb, men det skulle ikke slå nogen sultne A-holdssvømmere ud, og de var klar til at give Ringe kamp til stregen. Det blev til en masse hurtig svømning og mange tætte opgør i løbet af eftermiddagen, med en PR på hele 75 sekunder trods at mange af svømmerne havde 3-4 løb på bare 2 timer.

Af mange gode resultater kan nævnes Christian i ryg med tiden 57,40 sek. i 100 meter ryg og 26,80 sek. i 50 meter ryg. Daniel svømmede kæmpe PR-tider på 100 og 200 fly med 57,61 sek. og 2.08,37. Selvom der blev svømmet hurtigt, er der også mange ting som kan gøres endnu bedre, og her er det specielt detaljer i starter, vendinger og indslag som har lidt under corona-pausen. Det skal vi hjem og arbejde med inden 2. del af holdturneringen, som skal afvikles i midten af november.

Tak til Svendborg og Ringe Svømme-Klub for et super velorganiseret stævne, og en masse tætte svømmeopgør.

Nyhedsbrev november 2020

DGI svømmeskolekoncept Svømmeskoleleder Cecilie...

Covid-19 restriktioner for oktober og november 2020

Fra uge 44 og indtil vi hører nyt, gælder...

Nyhedsbrev oktober 2020

Velkommen til vores nye svømmeskoleleder Vi...

Udflugt til Cold Hawaii, Klitmøller

I dag prøvede klubbens årgangssvømmere en...